Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon üzenetet!

Figyelem! Szeretnénk felhívni kedves látogatóink figyelmét, hogy termékeink feltöltése folyamatban van. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Köszönjük megértését!

PVC kútcsövek

A PVC-ből készülő kútépítő alapanyagokat speciálisan a kútépítésre fejlesztették ki és méretezték. A PVC, mint szerkezeti anyag, ideális feltételeket kínál a kútépítésben való felhasználáshoz. Tökéletesen korrózióálló, súlya csekély, könnyen megmunkálható és helyes dimenzionálással elegendően szilárd.


  • Miért érdemes PVC kútcsövet választani?

    A PVC anyaga sok mindenre kiválóan alkalmas anyag, hiszen számos pozitív tulajdonságának köszönhetően széles körben felhasználható. Könnyű, így nem jelent plusz terhet akkor sem, amikor fontos az egyes alkatrészek minél kisebb súlya. Tartós, így hosszú távon lehet rá építeni, nem igényel különösebb karbantartást sem, így lehet vele spórolni. Alapvetően költséghatékony döntés, mert az ára is kedvező. A PVC ellenálló, föld alatt vagy föld felett is képes kitartani a különféle hatásokkal szemben. A PVC éppen ezért kiválóan alkalmas a kútbéléscső szerepében is.

    kútbéléscsöveknek a legnagyobb szerepe abban áll, hogy a kút vizét megóvja a bejutó szennyeződésektől, az ivóvíz pedig iható maradjon, egészségre káros anyagok nélkül.

    A tiszta kútvíz megóvásában és fenntartásában tehát nagy szerepe van a kútbéléscsöveknek is. Nem mindegy hát, hogy milyen minőségűt választunk. Legyen az egyszerre kiemelkedően színvonalas, meggyőzőén költséghatékony és hosszútávon megbízható.

Termékek


Img 20210716 100523

PVC ragasztótokos telicső


Img 20210716 100742

PVC ragasztótokos szűrőcső


Img 20210716 100802

PVC menetes telicső


Img 20210716 105044

PVC menetes szűrőcső


PVC menetes tekercselt szűrőcső