Pinterest
Flickr
Google+

Uszodatechnika

- nyomócsövek
- idomok (T idomok, könyökök, szűkítők, karmantyúk, hollandik)
- golyóscsapok
- vízforgatók
- szűrők, váltószelepek
- szivattyúk
- légbefúvók
- fűtőberendezések
- kiegyenlítő tartályok
- víztartályok
- uszodavegyszerek
- PVC ragasztók

Uszodát építtetne? Nálunk a legjobb helyen jár!

Uszoda építtetne? Nálunk a legjobb helyen jár!

Az uszodák igen közkedvelt helyek, hiszen az úszás az egyik leghatékonyabb sportforma, így sokan uzik eloszeretettel. Egy jó uszoda minden igényét kielégíti az oda érkezonek, de ezek közül is a legfontosabb, a medence minosége. Ahhoz, hogy a legjobb formánkat tudjuk hozni a medencében, szükséges annak a megfelelo felépítési és a víz minosége, amirol az uszodatechnikai berendezések gondoskodnak.

Egy medence többfajta gépezettel is el van látva, ami a víz folyamatos frissességérol és tisztaságáról gondoskodik. A vízforgató, a szurok, szivattyúk és különbözo uszodatechnikai berendezéseken múlik, hogy a medence vize az idoközi cserénél tiszta maradjon. Az uszodatechnikába viszont nem csak ezek a berendezések, de a különféle vegyszerek is bele tartoznak, amik tovább tisztítják a vizet és fenntartanak bizonyos értékeket. Egy jó uszodához szükséges a tökéletes medence, így az építés során fontos mindig a leheto legjobb uszodatechnikai berendezésekkel foglalkozó céghez fordulni!

Új uszodát építtet vagy Ön felel a medence építéséért? Akkor válasszon minket! Uszodatechnikai berendezéseink minosége garantálja Önnek a tökéletes, hibamentes üzemelést!

Szivattyú - Wikipedia | Csap - Wikipedia | PVC - Wikipedia
Plastfer Kft.2143 Kistarcsa, Szabadság út 56/I.
+36-30/210-54-02 | plastfer@invitel.hu |
www.plastfer.hu                                                                            ÁRLISTA | KAPCSOLAT| SZÁLLÍTÁS | TELEPHELY