PP HT
 
A polipropilén lefolyórendszer
 
A PP lefolyórendszer ajánlott alkalmazási körülményei:
Az olyan agresszív kémiai anyagokat szállító rendszereknél, ahol a PVC vegyszerellenállósága (lásd PVC lefolyórendszer) nem megfelelő, vagy az olyan magas hőmérsékletű szennyvizek elvezetésénél, ahol a közeg hőmérséklete meghaladja a 60°C-ot.
 

Alkalmazási előírások:
A beépítési mód megegyezik a tokos gumigyűrűs PVC lefolyórendszer alkalmazási előírásaival.
A koncentráltan agresszív szennyvizek elvezetésére történő beépítés előtt célszerű a termék és a gumigyűrű kémiai ellenállását ellenőrizni. A termék kémiai ellenállósága megfelel a DIN8078 előírásainak.
A rendszer kötése egyszerű tokos gumigyűrűs kötés. A gumigyűrűk megfelelnek a DIN 4060 szabványnak. Az égésgátolt tulajdonságát a gyártó besorolása és a vizsgálatok alapján PA-III osztályzatot kapott.
A beépítés során ügyelni kell arra, hogy alacsony hőmérsékleten a műanyagok használata fokozott figyelmet igényel. Ebből kifolyólag kerülni kell a 0°C (273K) alatti beépítési munkálatokat.
A termék oldószerekkel szembeni fokozott ellenállósága miatt a PVC-nél alkalmazott melegített tokfelbővítéses és ragasztásos kötési mód nem lehetséges!
 
Alkalmazási korlátok:
A PP lefolyó rendszert tartósan max. 90°C hőmérsékletnek lehet kitenni. Rövid ideig (max. 1 óra) a 98°C-ot is elviseli.
Tilos az S20-as csősorozatú termékeket földbe fektetni!
Tilos olyan rendszerekbe építeni, ahol benzin vagy olajszármazékot tartalmazó szennyvíz elvezetését tervezik.
Szivattyú - Wikipedia | Csap - Wikipedia | PVC - Wikipedia
Plastfer Kft.2143 Kistarcsa, Szabadság út 56/I.
+36-30/210-54-02 | plastfer@invitel.hu |
www.plastfer.hu                                                                            ÁRLISTA | KAPCSOLAT| SZÁLLÍTÁS | TELEPHELY