Pinterest
Flickr
Google+
PVC KA műanyag csövek

PVC KA műanyag csövek

 
A KA lefolyócsövekkel, valamint a gumigyűrűs tömítésű fröccsöntött kemény PVC lefolyó fittingekkel kiépített csővezeték háztartási szennyvizek épületen belüli gravitációs elvezetésére alkalmas. A PVC csőben vezetett szennyvíz hőfoka maximum 60°C lehet.
Ilyen körülmények között, állandó üzemeltetés mellett élettartamuk minimum 50 évre tehető. 

Lefolyócsővekre van szüksége?
Weboldalunkon megtalálhatóak a PVC KA, PP-HT műanyag csövek.

Épületen belüli alkalmazás:

A PVC lefolyócsövet szabadon, szerelőszekrényben, szerelőaknában, falhoronyban vagy födémben célszerűen padlócsatornában lehet szerelni. A nyomvonal meghatározásakor ügyelni kell arra, hogy csővezeték olyan helyen legyen szerelve, ahol befagyás veszélye nem fenyegeti, olyan sugárzó vagy vezetett hőt nem kap, amely a hőmérsékletét a kritikus határ fölé emelné. Közös horonyba vagy csatornába szigetelten gőz vagy melegvíz vezetéket PVC lefolyó vezetékkel együtt elhelyezni nem szabad. Kémények és a lefolyócső között elegendő szigetelő rétegnek kell lennie.
Szabadon szerelt PVC lefolyócsöveket legalább 10 cm távolságra kell szerelni a központi fűtés és melegvíz vezetéktől.
A csöveket és idomokat úgy kell szerelni, hogy a karmantyúk lehetőleg az áramlással szembe kerüljenek. Gumigyűrűs kötés létrehozásakor csúsztatóanyagként csak káliszappan alkalmazható. A KG PVC csatornacsőnél leírt szerelési alapelveket a KA lefolyócsöveknél is figyelembe kell venni.
Szivattyú - Wikipedia | Csap - Wikipedia | PVC - Wikipedia
Plastfer Kft.2143 Kistarcsa, Szabadság út 56/I.
+36-30/210-54-02 | plastfer@invitel.hu |
www.plastfer.hu                                                                            ÁRLISTA | KAPCSOLAT| SZÁLLÍTÁS | TELEPHELY