Pinterest
Flickr
Google+

Kútbéléscsövek

A PVC-ből készülő kútépítő alapanyagokat speciálisan a kútépítésre fejlesztették ki és méretezték. A PVC, mint szerkezeti anyag, ideális feltételeket kínál a kútépítésben való felhasználáshoz. Tökéletesen korrózióálló, súlya csekély, könnyen megmunkálható és helyes dimenzionálással elegendően szilárd.

A kútbéléscsöveket a következő méretekben forgalmazzuk:


A fenti normál falú kiviteleken kívül, erősített falú csöveket is forgalmazunk.

 

PVC réselt szűrő

A kútépítésben használatos szűrők közül a legegyszerűbb kivitelű. Előnye a minimális súly, viszonylagos olcsóság.

Hátránya a korlátozott vízátbocsátási képesség és a dugulási hajlam.

A réselt szűrők a kútbéléscsövekből készülnek, ennek megfelelően a réselt szűrőket a béléscsöveknek megfelelő standard és erősített kivitelekben, méretekben kerülnek forgalmazásra.

Réselt szűrőkhöz kapcsolódó résméretek:
Névleges átmérő: DN (mm)
50-80: 0,3 - 0,5 - 0,75 - 1 - 1,5 - 2
100-200: 0,5 - 0,75 - 1 - 1,5 - 2
250-300: 0,75 - 1 - 1,5 - 2

Búvárszivattyúk

Füzesi I búvárszivattyú felülszívós, 30m kábellel, 1.2 m3/h
Füzesi II búvárszivattyú alulszívós, 20-30m kábellel, 1.2 m3/h

UMBRE POMPE Eurojet búvárszivattyúk

Eurojet 40 búvárszivattyú 20m kábellel, 4 bar, 3.6 m3/h
Eurojet 60 búvárszivattyú 20m kábellel, 6 bar, 3.6 m3/h

UMBRE POMPE Acuasub búvárszivattyúk

Acuasub 55/100 búvárszivattyú 10 bar, 3.6 m3/h
Acuasub 55/140 búvárszivattyú 14 bar, 3.6 m3/h
Acuasub 100/70 búvárszivattyú 7 bar, 7 m3/h
Acuasub 100/100 búvárszivattyú 10 bar, 7 m3/h
UMBRE POMPE Acutec búvárszivattyúk  
Acuatec 5/60 búvárszivattyú 20m kábel, 6 bar, 6.3 m3/h, úszókapcsoló
Acuatec 5/80 búvárszivattyú 20m kábel, 8 bar, 6.3 m3/h, úszókapcsoló

Takarékoskodjon kútfúrással!

Takarékoskodjon kútfúrással!

A kútfúrásnak köszönhetoen szivattyú segítségével a felszínre hozhatjuk a talaj felsobb részeibol a talajvizet, vagy akár mélyebbrol az ivóvíz tisztaságú rétegvizet is. Nézzük hát meg, hogy milyen elonyei vannak a kútfúrásnak:

Ha a kútfúrás mellett döntünk, egy megtérülo befektetést választunk. Akinek van egy kis kertje, és szereti gondozni, rengeteg vízre van szüksége, foleg a nyári aszályos idoszakban. Ha az öntözéshez is csapvizet használunk, az bizony meglátszik a vízszámlán, kútfúrással viszont egyenletes, nagy vízhozammal számolhatunk az év bármely szakában. Ráadásul, ha kútvízzel öntözünk, nem juttatunk a talajba semmilyen vegyszert, klórt, amit a csapvízzel nem tudnánk elkerülni. A kútvizet használhatjuk a locsoláson kívül autómosásra, medence feltöltésére, WC öblítésre, illetve huto- és futo készülékekhez is.

A kútfúráshoz elengedhetetlenek a különbözo alkatrészek, ilyen például a kútbélés és a szuro is, melyeket cégünktol egyszeruen és gyorsan beszerezhet!Minoségi kútbélés csövet keres?

Minoségi kútbélés csövet keres?

Manapság egyre gyakrabban fordulnak az emberek azokhoz a megoldásokhoz, melyekkel optimalizálhatják az energiafelhasználást és csökkenthetik a havi kiadásokat.

Ezek közé tartozik többek között a kút fúrása is, amivel bizonyos tevékenységek vízfelhasználását biztosíthatjuk, jóval kedvezobb feltételek mellett, mint az egyéb megoldások esetében. Ha pedig valaki belevág a kútfúrásba, fontos, hogy tisztában legyen a szükséges eszközökkel, mint a minoségi kútbélés cso.

A kútbélés csövek teszik lehetové, hogy a fúrt kút vízkészletébe ne kerülhessenek bele különbözo szennyezo anyagok a talajon keresztül, tehát biztonságossá teszik a vízhasználatot. Ennél fogva elengedhetetlen, hogy minoségi és megbízható kútbélés csövet alkalmazzunk, mely képes hosszú éveken át remek szolgálatot tenni!

Ha Ön is szeretne saját kutat a telkén, és hozzá minoségi kútbélés csövet, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeinkkel kapcsolatos részletekrol érdeklodjön munkatársainknál elérhetoségeink bármelyikén!Kútbéléscsövek széles választéka több méretben is!

Kútbéléscsövek széles választéka több méretben is!

A PVC anyaga sok mindenre kiválóan alkalmas anyag, hiszen számos pozitív tulajdonságának köszönhetoen széles körben felhasználható. Könnyu, így nem jelent plusz terhet akkor sem, amikor fontos az egyes alkatrészek minél kisebb súlya. Tartós, így hosszú távon lehet rá építeni, nem igényel különösebb karbantartást sem, így lehet vele spórolni. Alapvetoen költséghatékony döntés, mert az ára is kedvezo. A PVC ellenálló, föld alatt vagy föld felett is képes kitartani a különféle hatásokkal szemben. A PVC éppen ezért kiválóan alkalmas a kútbéléscso szerepében is.

A kútbéléscsöveknek a legnagyobb szerepe abban áll, hogy a kút vizét megóvja a bejutó szennyezodésektol, az ivóvíz pedig iható maradjon, egészségre káros anyagok nélkül.

A tiszta kútvíz megóvásában és fenntartásában tehát nagy szerepe van a kútbéléscsöveknek is. Nem mindegy hát, hogy milyen minoségut választunk. Legyen az egyszerre kiemelkedoen színvonalas, meggyozoen költséghatékony és hosszútávon megbízható.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon minoségi kútbéléscsöveket PVC-bol!

Szivattyú - Wikipedia | Csap - Wikipedia | PVC - Wikipedia
Plastfer Kft.2143 Kistarcsa, Szabadság út 56/I.
+36-30/210-54-02 | plastfer@invitel.hu |
www.plastfer.hu                                                                            ÁRLISTA | KAPCSOLAT| SZÁLLÍTÁS | TELEPHELY